online marketing

Google keresőoptimalizálás Budapest, online market

Google keresőoptimalizálás Budapest, online market

Minden, amit a mobiltelefonokról tudni kell

2022. augusztus 03. - Jozsef.Nemeth

Minden, amit a mobiltelefonokról tudni kell

 

Előfordult már, hogy beleejtette a mobiltelefonját a vécébe, majd le kellett írnia? Tény, hogy egy egyszerű tipp - szedje szét, és tegye rizsbe, hogy megszáradjon - megmenthette volna. További hihetetlenül hasznos tippekért olvasson tovább.

Ha mobiltelefon vásárlása előtt áll, mindenképpen nézzen szét a különböző szolgáltatók között, hogy a legjobb árakat találja meg. Sok szolgáltató pontosan ugyanazokat a telefonokat kínálja nagyszerű ajánlatokért, ha hajlandó szerződést kötni. Csak győződjön meg róla, hogy a mellékelt terveket is megnézi, mert néha a telefonon való spórolás nem éri meg, ha a terv végül drágább lesz.

Ügyeljen arra, hogy itt-ott újraindítsa a mobiltelefont, hogy megszabaduljon a tárolt programmemóriától, például a Facebook és a Twitter miatt. A telefon teljesítményét javítja, ha ezt hetente néhányszor megteszi.

A mobiltelefon vásárlásakor mindenképpen vegye figyelembe a csomagokat. Sok vállalat kínálja ezeket, és olyan dolgokat is tartalmazhatnak, mint egy tok vagy egy autós töltő. Gyakran olcsóbb, ha mindezeket az elemeket csomagban vásárolja meg, mintha külön-külön venné meg őket, és jó esély van rá, hogy a tartozékok közül néhányra szüksége lesz.

Ha a mobiltelefon akkumulátora meglehetősen gyorsan lemerül, érdemes lehet az alkalmazások felé nézni. Amikor egy alkalmazás fut, az akkumulátor egy részét használja. Ha nem használ egy alkalmazást, mindenképpen zárja be. Így nem kell aggódnia a lemerült akkumulátor miatt.

Ha mobiltelefonjáról használja az internetet, érdemes elgondolkodnia a vírusok elleni védelemre szolgáló szoftver telepítésén. Sokan nem tudják, de a hackerek ugyanúgy hozzáférhetnek a telefonodhoz, mint a számítógéphez. Rengeteg ingyenesen letölthető szoftvert találhat az interneten, amelyek segítenek a probléma leküzdésében.

Fontolja meg a mobiltelefonja biztosításának megkötését. Ezzel hosszú távon pénzt takaríthat meg. Ha a telefonja eltörik, ellopják vagy bármilyen módon megsérül, a legtöbb esetben már nem tudja használni. Ilyenkor új telefont kell vásárolnia, ami több száz forintba kerülhet. A biztosítás lehetővé teszi, hogy kedvezményes áron vásároljon új telefont, és ez megéri a havi befektetést.

 

Ne bajlódjon a mobiltelefonja képernyőjének borításával. Számos olyan kiegészítő van, amely javíthatja a mobiltelefonjával kapcsolatos élményt; a mobiltelefon borítói általában nem tartoznak ezek közé. A legtöbb mobiltelefon képernyője már eleve karcálló, és a műanyag borítás csak azt eredményezi, hogy az érintőképernyő kevésbé reagál.

Ha mobiltelefonját szeretné frissíteni, és azt mondják, hogy nagy összegű díjat kell fizetnie, próbáljon meg tárgyalni. A vállalatok nem akarnak értékes ügyfeleket elveszíteni, ezért hajlandóak lehetnek lemondani erről. Még ha nemet is mondanak, akkor sem árt megkérdezni.

Alkudozzon egy kicsit, amikor a következő telefonját vásárolja. Az alkudozásra általában nem számítana kiskereskedelmi környezetben, de egy új mobiltelefon vásárlása esetén gyakran hatékony. Próbálja ki maga is.

A képernyővédőre nem biztos, hogy szükség van. A legújabb képernyők általában már eleve tartalmaznak egy védőréteget. A képernyővédő megnehezítheti a képernyő megtekintését, vagy akár meg is nehezítheti a készülék megérintését és a vele való interakciót. Ezért a telefon vásárlásakor érdeklődjön a képernyőről és annak gyártási módjáról, hogy eldönthesse, szükség van-e további védelemre.

Ha újabb telefonja van, lehet, hogy nincs szüksége a hozzá tartozó drága tokra. Az okostelefon-gyártókról ismert, hogy kemény anyagokat, például kevlárt vagy szénszálat használnak telefonjaik gyártásakor. Bár a tokok erősíthetik ezt a szilárdságot, néha kevésbé felhasználóbaráttá is teszik a telefont. Elemezze a választási lehetőségeket, és válassza ki a telefont az alapján, amire szüksége van.

Ha szeret fényképezni a mobiltelefonnal, óvakodjon a zoom használatától. Nem úgy zoomol, mint a fényképezőgépek. Előfordulhat, hogy csak egy homályos képet kap. Ez azért van, mert a pixeleket nagyítja, ahelyett, hogy ténylegesen közelebb kerülne a képhez.

Sokan még mindig nem szoktak hozzá teljesen a kihangosító készülékekhez. Ezek nagyszerűen megkönnyítik a használatot, és elősegítik a biztonságot a telefonbeszélgetés során. Vannak olyan alkalmazások is, amelyek segítenek a szöveges beszélgetésben ahelyett, hogy a karaktereket saját maga írná be, és sok más kihangosító lehetőség is van a telefonhoz.

Ha azt szeretné, hogy az akkumulátor tovább bírja, kapcsolja ki a telefont. Ha nincs térerő, nincs értelme bekapcsolva tartani. Ha éppen tölti, hagyja kikapcsolva. Éjszakára vagy ha az irodában van, kapcsolja ki. Ha így tesz, az akkumulátor töltöttsége tovább tart.

Ha a mobiltelefonját egy rizzsel teli tálba tette volna, talán nem kellett volna újat vennie. Ez és a cikkben található összes többi tipp megváltoztatja a mobiltelefonokról való gondolkodásodat mostantól. Ennek a változásnak köszönhetően a mobiltelefonja az új legjobb barátja lesz.

a4, HP scanjet, nokia 5.4, stabilo toll, vércukormérő, halogén izzó, ventilátor, mosogatószivacs, zacskó

 

1. a4

2. HP scanjet

3. nokia 5.4

4. stabilo toll

5. vércukormérő

6. halogén izzó

7. ventilátor

8. mosogatószivacs

9. zacskó

 

a4, HP scanjet, nokia 5.4, stabilo toll, vércukormérő, halogén izzó, ventilátor, mosogatószivacs, zacskó

A bejegyzés trackback címe:

https://googlekeresooptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr3917899089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása