online marketing

Google keresőoptimalizálás Budapest, online market

Google keresőoptimalizálás Budapest, online market

A technológia fenntartása: IPhone titkok és tanácsok

2019. július 09. - Jozsef.Nemeth

A technológia fenntartása: IPhone titkok és tanácsok

 

Ha azt szeretné, hogy olyan eszköz álljon rendelkezésre, amely a térképezési rendszeren keresztül vezethet, csatlakoztassa Önt barátaival a közösségi médiafiókokban, és lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit bármikor meghallgassa, majd az iPhone az Ön számára. A legjobb az iphone-ban, hogy még mindig telefonként működik, így mindezt a rendszeres mobiltelefon mellett.

A szélső kapcsolat vagy a 3G GRPS kapcsolat letiltásához nyomja meg a beállítási gombot. Ezután érintse meg az általános, hálózati és mobil adathálózatot. Amikor eljut az APN felhasználónevét és jelszavát kérő mezőbe, helyezzen néhány szót, ami megakadályozza, hogy az iPhone a megfelelő értékeket adja meg. Ezután indítsa újra a telefont.

Kap egy nagyobb billentyűzetet, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a telefon internetes képességeiből. Nem kell azonban vásárolni egyet. A Safari böngészőben fordítsa el a telefont oldalra, és érintse meg a címsávot. Ez praktikusabbá teheti, ha a Safari használatával írja be.

A képeket szerkesztheti az iPhone készülékére. Ugrás a szerkeszteni kívánt képre. Miután megtalálta a képet, kattintson a jobb felső sarokban található Szerkesztés gombra. Ez lehetővé teszi, hogy javítsa a vörösszem-hatást, a vágást, a forgatást vagy az automatikus javítást. Miután elvégezte a javítást, kattintson a Mentés gombra a jobb felső sarokban.

Az iPhone egyik nagy előnye, hogy képes a Facetime-t használni, amit teljes mértékben ki kell használni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a telefon másik oldalán lévő videóban megtekinthesse barátját vagy családtagját. Ez segíti a beszélgetések személyre szabását, hogy mélyebb és szórakoztatóbbak legyenek.

Gyakran csodálkozol, hogy hová halad ez a gép? Kérdezd meg Siri-t. Ha rendelkezik iPhone 4S-vel, megkérdezheti a Sirit, hogy melyik járat van egy adott pillanatban. Ez azért van, mert Siri kapcsolat van a Wolfram Alpha keresőmotorral, amely nyomon követi az adatokat.

Mindig győződjön meg arról, hogy időről időre ellenőrzi a használatát az iPhone-on. Használati mérője a használatban lévő általános rész beállításai alatt található, mivel láthatja, hogy mennyi helyet hagyott el. Ezenkívül az akkumulátor százalékos arányára kattintva megtekintheti az akkumulátor pontos mennyiségét, amit elhagyott.

Ha az ujját jobbra húzza az iPhone-on, akkor egy olyan képernyőre kerül, ahol meg tudja keresni az egész telefont. Attól függően, hogy mit ír be, ez bármit jelent az üzenetekből, az iPhone-on tárolt megjegyzésekből, hogy képes legyen a teljes eszköz keresésére.

Ahhoz, hogy gyorsan hozzáférjen az e-mail üzeneteihez, csatlakoztassa fiókjait az iPhone készülékéhez. Ez azért fontos, mert azonnal értesítést kap, amikor üzenetet kap, és azonnal megnézheti. Ez a funkció nem korlátozódik egyetlen e-mail fiókra.

Az iPhone-ra történő üzenetek beírásához engedélyezheti vagy letilthatja az automatikus javítást. Ez a funkció megváltoztat egy olyan szót, amelyet rosszul ír be, amikor szöveges üzenetet ad meg egy ismerősnek vagy családtagnak a leg logikusabb szóhoz. Ha nem akarja ezt a funkciót, egyszerűen vegye le a Beállítások-> Általános-> Billentyűzet részben.

Az iphone képessége korlátlan. Az új alkalmazások naponta megjelennek, és az emberek elkezdik kitalálni, hogyan lehet csodálatos dolgokat csinálni a telefonnal. Készítsen iphone-t a teszteléshez ma, és nézze meg, miért választja mindenki ezt a telefont egy másik felett.

A bejegyzés trackback címe:

https://googlekeresooptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr2114934294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása